email: armpol@armpol.com.pl           /22/ 720-05-60       /22/ 720-38-64        pn-pt: 7.00-17.00

  

Kategorie
Producenci
Kontakt

/22/ 720-05-60

/22/ 720-38-64

armpol@armpol.com.pl

05-090 Raszyn, ul.Wodna 17

Nowości
  • DANIEL - DIVA Zestaw baterii, DV7553 500,00 PLN
    więcej »
  • DANIEL - OMEGA Zestaw baterii, OM7552 000,00 PLN
    więcej »
  • DANIE - SPEED Zestaw baterii, SP7552 800,00 PLN
    więcej »
Bestsellery
  • PAFFONI - RINGO Bateria wannowa podtynkowa RIN001CR1 965,00 PLN
    więcej »
  • PAFFONI - RINGO Bateria wannowa podtynkowa dwudrożna RIN015CR515,00 PLN
    więcej »
Sprawdź nas

http://www.firmagodnazaufania.pl/assets/img/pieczec.php?l=pl&i=48046&s=2

Internetowy Partner

Logowanie

zawartość koszyka:
0 produkty

łączna cena:
0,00 PLN

kupuję
Wyszukiwanie

ilość produktów:
0 produkty

zobacz
Promocje
  • PAFFONI - LEVEL Bateria wannowa pionowa LEC040CR1 800,00 PLN
    więcej »
  • PAFFONI - LEVEL Bateria wannowa podtynkowa LES015CR500,00 PLN
    więcej »
  • PAFFONI - LEVEL Bateria bidetowa pionowa LES135CR550,00 PLN
    więcej »
  • PAFFONI - LEVEL Bateria umywalkowa pionowa LES075CR550,00 PLN
    więcej »
  • PAFFONI - LEVEL Bateria wannowa ścienna LEC023CR900,00 PLN
    więcej »
Newsletter

Podaj nam swój e-mail, jeśli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

DANE OSOBOWE

 
 
1.Złożenie zamówienia poprzez wysłanie poprawnie wypełnionego formularza jest jednoznaczne ze zgodą na zawarcie Umowy oraz zgodą na przetwarzanie danych osobowych Klienta przez Sprzedawcę w celu realizacji Umowy.
2.Sprzedawca zobowiązuje się do ochrony danych osobowych, zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. Klient ma prawo do wglądu i edycji swoich danych oraz prawo zażądać usunięcia wpisu. Dane osobowe Klientów wykorzystywane są do realizacji Umowy, a za wyraźną zgodą Klienta do przekazywania informacji o nowościach i promocjach Sklepu.
 
1. Dane osobowe Klienta podlegają ochronie przewidzianej w Ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych.
2. Klient dobrowolnie udostępnia swoje dane Sprzedającemu oraz wyraża zgodę na ich przechowywanie w zbiorze danych Sprzedającego.
3. Dane osobowe zbierane są wyłącznie na potrzeby Sprzedającego i przetwarzane w celu realizacji zamówień, sprawowania serwisu gwarancyjnego.
4. Dane osobowe, gromadzone są z należytą starannością i odpowiednio chronione przed dostępem do nich przez osoby do tego nieupoważnione. Zgromadzone dane osobowe NIE są udostępniane ŻADNYM innym podmiotom.
5. Klient ma prawo ma prawo wglądu do swoich danych osobowych.
6. Klient ma prawo zażądać zmiany bądź usunięcia swoich danych osobowych ze zbioru danych Sprzedającego. Żądanie takie powinno zostać zgłoszone na piśmie i przesłane drogą mailową na adres armpol@armpol.com.pl bądź listownie do siedziby Sprzedającego Z.P.H. ARM-POL s.j. 05-090 Raszyn Wodna 17



POLITYKA COOKIES

Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.

Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest właściciel sklepu armpol.sklep.pl firma Z.P.H. ARM-PO s.j. 05-090 Raszyn Wodna 17

Pliki cookies wykorzystywane są w celu: a) dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb; b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości; c) utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;

W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
a) „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu; b) pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu; c) „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu; d) „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.; e) „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.

W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu.

Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).




Jak wyłączyć pliki cookie w przeglądarce

  1. Przeglądarka Opera
  2. Przeglądarka Firefox
  3. Przeglądarka Chrome
  4. Przeglądarka Internet Explorer
  5. Przeglądarka Safari

Produkty

 

Strona   z 34
Strona   z 34



www.skassa.pl www.taniesklepyinternetowe.pl